Някои интересни офиси, в които си заслужава да работиш

Освен ако не работите за Google, вашият офис най-вероятно изглежда ужасно скучно, в сравнение с пързалките, изчезващите бюра, подводниците, заседателните шушулки и други необичайни решения, които ще видите на следващите 13 работни места.

Офис без столове

Няма да намерите столове в този офис, пълен с наклонени геометрични повърхности – работещите трябва или да стоят или да се подпират на повърхностите.   Разработен от дизайн студио RAAAF и визуаления артист Барбара Висер, дизайнът на работното място е озаглавен "Краят на заседанието."

Офис с едно гигантско бюро

Една-единствена повърхност, служеща за бюро, се вие из целия офис.  Лъскавият и блестящ Superdesk от Clive Wilkinson Architects осигурява работно място за всички 125 служители на Barbarian Group.

Виж останалите тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
05 декември 2014 | 16:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g