Няколко начина да ядосате грък

Гърция е популярна дестинация, към която се отправят туристи от цял свят през лятото. Вижте как да НЕ се държите в Гърция. В сферата на шегата, Йоана Калафатис дава съвети за 10 сигурни начина да ядосате грък: 

Като капризничите за храната 

Ако попитате собственика на гръцка таверна какви са веган опциите, но без глутен, той най-вероятно за първи път в живота си ще чуе тези думи. За американците е трудно да поръчат нещо в ресторант без специални изисквания (без лук, с допълнително горчица и т.н), но в Гърция това не е прието и само ще ядоса вашия домакин. 

Още един съвет от Йоана: ако поръчате пържола алангле, ще ви гледат все едно сте канибал. 

Като заемате страната на Германия... за каквото и да е 

Гърците не обичат много германците. Независимо дали говорите за политика или спорт, не заемайте страната на Германия. 

Като не носите на пиене 

Преди да го ударите на живот и пиене на узо, се уверете, че „носите“ на алкохол. Гърците се дразнят на пияни групи чужденци, които повръщат и вдигат скандали по улиците в 1 сутринта... когато те тепърва излизат и започват вечерта си. 

Като кажете, че са мързеливи 

Гърците обичат да си почиват, да се веселят с приятели и ценят времето си, но това не значи, че правят това по цял ден.

Виж още тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 юли 2015 | 21:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g