От фризьор до желязна лейди за три години

Катерина Барлет е жената, която ще Ви засрами във фитнеса. 31-годишната дама е бивша фризьорка, която се е отегчила от къдренето и поставянето на екстеншъни. Катерина е майка на две деца, но не смята, че трябва да се оправдава с тях, за да започне да тренира в зала и само след три години да спечели цели две титли.

Тренира 5 пъти на седмица с персонален треньор и може да се похвали с впечатляваща физическа сила. Фризьорката се запалила по състезанията "Желязна жена", докато гледала телевизия и попаднала на този формат. В резултат на това започнала да тренира усилено и да се състезава в САЩ и Европа. Катерина споделя, че най-трудните изпитания са точно пет на брой и включват вдигане на тежести, теглене на камион, носене на тежест на рамене и много други.

Рекордното й постижение е носенето на 171 килограма, а най-трудно е тегленето на камион, защото никога нямала излишен в залата. Освен тренировките, жената трябва да се грижи за семейството си и често води децата в залата, където най-често ги прави свидетели на херкулесовите тренировки. Основен враг в новата кариера на дамата е храната, защото се оказва, че пазенето на диета може да бъде много сложно с две деца, които постоянно искат да се хранят.

В резултат на това, Катерина тренира по-сериозно на следващия ден, за да е сигурна, че няма да има негативен ефект върху нейното представяне. Сега си представете един прекрасен свят с жени, които сами носят своите торби - чист рай! Вече се изчерпваме откъм оправдания за посещението на фитнеса и жените дори не ни помагат! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
28 юли 2015 | 17:15

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g