Откриха още един наследник на Сталин

След толкова много години, един от тайните внуци на Йосиф Сталин беше открит в Сибир. Теорията на неивзвестният Юри Давидов е потвърдено чрез ДНК тест. Юри е смятан за измамник години наред, но най-накрая може да докаже, че неговият дядо е един от най-влиятелните хора в историята. Пенсионираният инженер живее Новокузнецк и се гордее с резултати от 99.98%. Мъжът не иска абсолютно нищо и няма намерение да изсича половин Русия. Неговото основно желание е било да докаже, че неговите родители не са измамници и най-накрая да спре с дежурните обиди по техен адрес. Бабата на Юри, Лидия е била сирак и се ражда през 1900-та година. На 14 годишна възраст живее с Йосиф, който е бил изпратен в изгнание от рускотото правителство именно в Сибир.

Лидия ражда първия наследник на 15-годишна възраст, но детето умира. Бащата на Юри, Александър, се ражда през 1917 година, когато започва революцията и по-късно има две деца, Юри е едно от тях, както и единственият оцелял. Когато се ражда вторият син, Сталин вече е напуснал Сибир и за съжаление никога не знае, че има наследник. Изследването е направено със съгласието на официалните наследници на Йосиф и всичко наистина се потвърждава. Бабата на Юри се жени втори път и вижда снимката на своя бивш във вестниците. Жената никога не говори за бащата на детето си и споделя всичко едва през 70-те години на миналия век. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
al
08 април 2016 | 12:38

дрън дрън