Пенсионер с данък от 4 милиарда паунда

Данъците са прекрасен начин за закупуването на обществен глас. Благодарение на тях се създава един държавен апарат, в който се следи интереса на онези, които всяка година се отчитат като грешници. Държавният апарат на запад остава в ръцете на малките хора, които не забравят да изплатят своите такси, но в някои по-източни страни сме забелязали точно обратното. Формирането на данъците обикновено се обвързва с декларираните приходи, нали?

Можете ли да познаете какви са приходите на английски пенсионер, който получи покана за заплащане на 4,742,454,255 паунда? Английската кралица е осъзнала, че сумата е голяма и предлага разсрочено плащане - по 950 милиона паунда на месец. Дъг Йеоман е работил като техник и никога не е подозирал за съществуването на такива големи числа. Милиардерът бързо съобщил за грешката и дори споделил, че Абрамович би се озорил в изплащането на подобен данък. Пенсионерът е споделил, че би изплатил само 255 паунда от огромната сума, но нито пени повече!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Стефан Ст
03 февруари 2015 | 12:41

Много интересно как не може да се намери никакъв друг източник в интернет на тази информация. :D

ВАЖНО!!!
03 февруари 2015 | 00:40

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!