Пиърсингът в интимната зона се смята за осакатяване

Световната здравна организация реши да обърне внимание на една популярна и болезнена процедура, която в последно време набира скорост. Пиърсингът на женските гениталии ще се смята за форма на осакатяване. Модерната жена с пиърсинг на своето интимно място веднага влиза в клас "Осакатени гениталии" от следващия месец.

Световната здравна организация се е произнесла по тази тема, а англичаните минават една крачка напред, обявявайки тази процедура за болезнена и дори са готови да съдят всеки, който предлага тази услуга. В тази графа ще попаднат и всички жени, които доброволно са решили да поставят лъскав диамант или някое друго украшение на своя полов орган, няма прошка и за така наречената процедура "Дизайнерска вагина". Не е тайна, че жената е била подлагана на кастрация в миналото с цел лечение на сериозните истерични форми, но от 2003-та година, всяко подобно действие ще се смята за престъпление.

Обрязването на женските интимни части е позволено само при определени дисфункции. Здравните осигуровки на жените в чужбина повече няма да покрива операциите за подмладяване на вагината. Продупчените жени в Англия са около 170 000, но все още никой не знае колко точно са дамите с пиърсинг у дома. С тежката задача сме готови да се заемем ние! Нека всички дами, които попадат в тази графа да изпратят снимка на осакатения полов орган - всичко ще бъде правено с научна цел!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
vat
18 май 2015 | 18:23

Малоумник ли е написал това?

vat
18 май 2015 | 16:06

Малоумник ли е написал това?

vat
18 май 2015 | 16:01

Малоумник ли е написал това?

vat
18 май 2015 | 16:01

Малоумник ли е написал това?