Пияна жена на улицата

Кой не е чувал за прекрасното "Пияна жена - весела къща"? Тя винаги е събуждала само положителни емоции в нас и никога не сме разбирали онези, които казват "Не изпитвам нужда да пия, за да се забавлявам.". М-да и ние не изпитваме нужда да говорим с вас, когато сте трезвени, ама какво да се прави. Предишният социален експеримент беше малко по-интересен и показваше отношението на мъжете, когато по улицата върви жена в клинче. 

Реакциите не бяха толкова злобни, както очаквахме, но критиците ги оцениха като доста неприятни. Днес ще видите какво се случва, когато "пияна жена" реши да се разходи по улицата и се опита да потърси автобусната спирка, за да се прибере. Цъкането с език, обвиненията в използването на горката девойка, кретенското мъжко отношение, не могат изобщо да ни трогнат, защото светът не е честен. Последният път, когато се напихме, съседите извикаха полиция и писахме обяснение цяла вечер, сякаш сме виновни, че сме влезли в чужд апартамент и сме гушнали съседката. Жената на градус може да получи много внимание и дори секс, ако се разходи по улицата, а ние ще получим ограничителна заповед с две-три позвънявания до 112. Дами, вярвате, че сексът е вятър работа? Изпийте две-три големи и отивайте да Ви духне вятърът! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
12 ноември 2014 | 18:14

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g