Пияните мейли могат да бъдат много забавни

Писането на съобщения в пияно състояние никога не е довело до нещо положително и интернет може да го доказва с всеки изминат ден. Поредното доказателство идва от г-н Патрик Дейвидсън - студент в американски колеж, който остава анонимен. Патрик прекарал една сериозна вечер с алкохолните идеи и на сутринта решил, че може да помоли професора си за отсрочка в предаването на есе.

В краткото съобщение, същият съжалява своя преподавател за плешивата му глава и все пак му предлага бюджетна услуга за присаждане на коса. Подобни "добрини" биха могли да помогнат на всеки да не завърши никога, но професорът има чувство за хумор и изпраща достатъчно позитивен оттговор, обяснявайки, че не му плащат достатъчно, за да си присади коса. Другата подробност е, че при следващата молба за отсрочка, студентът трябва да изпрати бутилка алкохол за по-лесното приемане на молбата. Представяме краткото резюме и се надяваме, че има такива добри души и в родното образование, защото много хора приемат всичко твърде сериозно.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
12 август 2015 | 13:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g