Плеймейтка на Playboy става обсебен дей трейдър

Kennedy Summers, "Мис Плеймейт на годината 2014", наскоро открива страстта си към краткосрочната спекулативна търговия (дей трейдинг) на финансовите пазари.

"Обичам да търгувам. Събуждам се и знам, че мога да правя пари и да си плащам сметките", казва моделът и актриса на 28-годишна възраст по време на телефонен разговор преди телевизионно шоу в Лос Анджелис.

През април тази година, Summers бе помолена да стане говорител на конференция за борсова търговия, проведена на Times Square. Преди събитието, получава безплатно обучение от фирма в Лонг Айлънд.

"Аз наистина бях увлечена", казва красивата Summers, добавяйки, че "търговията онлайн е забавна и вълнуваща". Но не отрича и, че в началото е била "ужасна".

"Аз не знаех какви са всички тези понятия", казва Summers припомняйки си първия ден пред платформата за търговия. "Но доста бързо се научих."

Дядото на Summers е бил банкер и се е опитал да я научи да търгува на фондовата борса още в най-ранна възраст, но тя никога не е проучвала инвестиционния потенциал на този бизнес и онлайн спекулациите.

Всичко се е променило сега (виж по-долу интервюто за телевизионното шоу в LA)

Всеки търговец има своя рутина

Първото предимство на онлайн търговията в рамките на деня (day trading) са часовете.

Тъй като се премества в Лос Анджелис, тя се събужда в 5 часа сутринта и обикновено търгува "от вкъщи по пижама". Компанията за търговия от Лонг Айлънд, с която тя работи, оставя младата надежда да ползва безплатно чат услугите им (обикновено струващи $297 на месец ), тъй като тя вече има 15 000 последователи в Twitter и активно промотира техните услуги там.

В стаята за чат обсъжда с нейния наставник, Fausto Puglia, инструментите, които следи всяка сутрин. Тя казва, че харесва най-активните инструменти, тези които печелят и губят най-много, защото те са ликвидни и волатилни.

При затваряне на платформата за търговия все още е ранна сутрин на Западния бряг. Това означава, че до края на деня има достатъчно време, за да се посвети на работата си като модел и на актьорското майсторство.

Дей трейдинга също е начин за изкарването на допълните приходи. Моделството не й осигурява постоянен доход. За да бъдем честни, същото се отнася и за търговията. "Мотивиращо е да спечелите някои допълнителни доходи".

Summers заявява, че в един добър ден може да спечели около $ 600. Имало е и дни, когато тя е губила към 1300 на ден, казва тя. Загубите я мотивират, обаче, да работи още по-усилено.

"Опитвам се да се намеря баланс. Не мога да печеля всеки ден постоянно", казва Summers.

Тя все още е новак в областта.

От антропологията, медицината и моделството до.... дей трейдинга...

Summers е родена в Берлин. Тъй като баща й е бил в американската армия, тя израства в Хемптън, Вирджиния. Дипломира се като бакалавър по антропология и по-късно се премества в Милано, за да започне кариера като модел. Тогава тя започва да следва медицина. След две години и половина се отказва, защото й е било скучно.

След време тя решава да изпрати няколко снимки в Playboy и е поканена на тест. След това става Playmate и се появява в списанието като Мис Декември 2013. По-късно тя става "Playmate на годината" и печели Mini Cooper и чек за $ 100 000.

Като бъдещи стремежи, тя иска да се занимава с търговия: "Искам да продължа с интрадей търгуването. Искам да търгувам мои собствени средства. Тази година, искам да се преместя да живея в Лондон. Мога да търгувам на пазарите от два до три (след обяд). Обичам свободата и гъвкавостта."

Тя също така иска да напише книга за „тийнейджърки, които да се научат да управляват финансите си".

 

източник: Playboy.ro, Businessinsider.com, Fox Business TV

Това, в което вярваме ние

Спекулациите и инвестиционната дейност онлайн не са за всеки. Трябва първо да разбереш как работят пазарите, да придобиеш необходимите познания, за да се идентифицираш какъв тип трейдър си и каква стратегия ще използваш и след това да можеш да пускаш сделки без емоции и без страх.

Други пък се справят доста успешно, изграждайки си собствена методология и са готови да направят каквото е необходимо, за да постигнат необходимите им умения да станат професионални трейдъри, да контролират собствените си мисли и действия, имат желание да си напишат домашното и да придобият определена психическа сила. Тук идва и нашата роля: да предложим на всички тях 

адекватно обучение с уебинари, анализи или безплатни книги, 

най-добрата платформа за търговия и добри условия

безплатни видео материали

личен акаунт мениджър.

С тяхна помощ Вие ще намерите отговори на най-неотложните въпроси и предизвикателства.

Можете да започнете, като търгувате с виртуални $ 10 000 безплатно и при това без никакъв риск.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
24 септември 2015 | 13:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 17 САЙТОВЕ (НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Е ОБНОВЕНА) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g