По-малко известните градски легенди за разказване

Градските легенди винаги са били перфектно разказани истории, с които добрият разказвач може да полази по нервите на хората до такава степен, че просто да бъдете сигурни, че вечерта им ще бъде повече от прекрасна. Популярните истории за човека с куката, обаждането от дома и дори играта с карти пред огледалото. Представяме още някои не толкова популярни истории, с които да изпратите гостите за хубав здрав сън в леглото. 

Клоунът

Благодарение на "То", всяко малко детенце "заобича" толкова много клоуните, че никога повече не се усмихваше на забавните нарисувани лица. След творението на Стивън Кинг, съществува и друга градска легенда, в която детегледачка се обажда на родителите и им казва, че не харесва статуята на клоун, която се намира в детската стая. Родителите и казват да взема децата и да бяга, защото те нямат такава.

Наистина ли мислиш, че кучето те ближе?

Хората с кучета знаят, че животното винаги намира време и желание да пусне един сериозен език, докато спите. Добродушният и миловиден жест може да бъде завинаги изкоренен, след като зададете този въпрос. Близането по пръстите на краката никога няма да е същото, докато спите в тъмното помещение, след като разберете, че кучето е в другата стая. Лека нощ! 

Тялото под леглото

Не забравяйте да споменете на всеки ваш приятел, че някои от най-зловещите убийства са се случвали именно в хотели, а тялото е било зарязвано под леглото. Още по-приятното е, че любопитните ще могат да се убедят сами, докато проверяват поредната "лъжа", която им казвате.

Някой на задната седалка

Не пропускайте да разкажете за всички добри хора, които дебнат на бензиностанциите. Можете да запазите тази история, когато дойде зимата и нощните пътувания започнат да стават редовна практика. Почти всеки ужас започва с онзи луд човек, който ляга на задната седалка, докато милото зарежда гориво на някоя бензиностанция. Като добавим и факта, че магистралата ще стане значително по тиха, погледите на задната седалка ще бъдат по-чести. 

Радвай се, че не светна лампата

Тази градска легенда разказва историята на две съквартирантки, които отиват на купон и се прибират в малките часове на нощта. Решават, че няма смисъл да светвам лампите и лягат, за да не събудят третата съквартирантка. На сутринта разбират, че именно тя е брутално убита, а не стената с кръв е написано "Радвайте се, че не светнахте лампата!". 

Ханако-Сан

Благодарение на японските градски легенди, никой няма да може да отиде спокойно до тоалетната. Причината е, че Ханоко е младо момиче, което излиза точно от там. Обикновено се разказва, че духът на момичето се появява в училищни тоалетни. Ето защо никой не влиза там.

Слендърмен

Митологичният човек/спектър/паранормално явление е известен с видео играта, която беше направена от студент. А историята разказва за подобно явление, което примамвало хора и предимно деца, за да ги убие в отдалечените части на гората. Всичко щеше да е наистина забавна история, докато някои хора не бяха обърнали внимание на хижарски дневник, където малко дете пише, че е забелязало един много висок човек да седи между клоните на дърветата. Художествена измислица или не, планирате със сигурност няма да бъдат особено щастливи от разходки в гората. 

Можете да постигнете мечтания ефект, когато използвате малко артистизъм в разказването, използвате правилния момент и правите всичко това достатъчно уверено. След това пожелайте лека нощ на жертвата и се забавлявайте с абсурдните нощни реакции.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Ивайло
29 юли 2015 | 16:08

Ама какви са тези глуповати статии...

29 юли 2015 | 15:28

Голям си тъпак!