Pokemon Go е творение на сатаната

Религията винаги е била способна да заклеймява някои от най-големите забавления на 21-и век. Крайните американски християни отдавна се опитват да открият дяволската намеса в абсолютно всичко и от съвсем скоро време са заявили, че виждат проклятието в "Pokemon Go". Отец Рик Уайлс смята, че в Пикачу носи белезите на сатаната. Отецът иска да призове всички играчи в църквата, за да може заедно да се помолят за прошка. Новото сатанинско явление е класифицирано като кибер демон. Същият смята, че Сатаната вече ни превзема през всеки екран, използвайки своите мистични сили. Човекът дори се е постарал да обясни каква е абривиатурата на Pokemon: 

Porn

Orgies

Kristianity, spelled wrong

Edible underwear

Mad abortion

Orgies again

No God

Изхождайки от позицията на атеист, трябва да споделим, че това биха могли да бъдат и неговите виждания. По-рано тази година се оказа, че руските власти са затворили играч на Pokemon Go за 5 години в затвора, защото ловял покемони в църквата. Духовникът вярва, че приложението е изработено от джихадисти, които бързо и лесно да откриват християните. Американци, избраха си Доналд Тръмп и полудяха!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
19 ноември 2016 | 18:00

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE