Предложение за безплатен интернет опари 22 000 души

Общите условия са най-игнорираните в света, след бившата приятелка и тъщата. Но те, както и бившата приятелка с тъщата, могат да нараняват само с едно недоглеждане! Доказателството идва с приятната промоция, която предлага безплатен интернет на повече от 22 000 души. Звучи прекрасно, но същите все пак са се съгласили на обществено полезен труд за около 1000 часа - това е било допълнителното условие в клаузата за подписването на договора. 

Идеята на публичния доставчик била да покаже колко малко се интересуват хората от допълнителните условия. Ето защо поставили и тази клауза, която изисква от всички ползватели безплатен труд за 1000 часа, включващ чистене на паркове, прегръщане на кучета и котки, ръчно отпушване на запушени тоалетни и канализации, почистване на мобилни тоалетни след фестивали, боядисване на пейки и други пособия, изстъргването на дъвки от улиците. 22 000 души са подписали договора, но само един е забелязал какво точно е написано в клаузата и разбира се, само той е отказал тази подробност. Компанията е решила да не се възползва от ръчния труд, но се надява, че поне тези 22 000 души няма да забравят какво точно се има предвид.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!