Проблемите на една германка...
 

Наш човек работи в концертната зала Mercathorhalle в Дуисбург, Германия. Ето какво писмо е получил наскоро в електронната си поща.

 

ЖАЛБА

 

На 13.12.2008 г. в 14.30 ч. посетих коледния концерт, организиран във вашата концертна зала. Преди да започне, реших да посетя дамската тоалетна, след което отидох да си измия ръцете.

 

Поставих ги под чешмата и когато завъртях кранчето, водата изригна с такова налягане, както извира фонтан, вследствие на което намокри цялото ми сако.

 

Произшествието се случи пред лявата мивка в края на дамската тоалетна. Представяте ли си ужаса, който трябваше да понеса като изляза цялата мокра пред всички тези хора?

 

Въпросът ми е ще получа ли някакво обезщетение за причиняване на морална и материална щета и по какъв начин мога да изкарам водните петна от скъпото си сако?

 

Освен това искам да се оплача, че тоалетните, които предлагате, са твърде малко и в антрактите човек чака на опашка по цели пет минути, за да облекчи нуждите си.

 

Оставам с много лоши впечатления от недостатъчната грижа, която полагате за клиентите си и чакам отговор!

Ваша: Урсула Шумзак

 

Както се казва, да им имаме проблемите.

 

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!