Развод през фейсбук

Разводите се превърнаха в доходно занимание за много юристи, които разбраха, че семейната единица не е толкова скъпа, колкото беше назад във времето. Достатъчно е да откриете няколко добри адвоката в интернет и да изберете този, който може да запази най-голяма част от имуществото във ваша полза. Положението става още по-сериозно, след като в САЩ можете да дадете бракоразводните документи през социалната мрежа. 

Събитието се е случило в Ню Йорк, след като съдия е дал "благословията" на развеждащата се жена. До този интересен акт се стига, след като дамата не можела да открие своя партньор в продължение на няколко години. Еленора Байбо наела адвокат и частен детектив за издирване на изгубения съпруг, ала издирването било без успех. Хората имали възможността да открият само телефонния номер.

След кратък разговор, Еленора разбрала, че нейният бъдещ бивш съпруг няма работа и постоянен адрес, следователно няма как да бъде запознат с предстоящото дело. След отчаяни опити, жената най-накрая подала молба за алтернативен начин за връчване на документите - социалната мрежа. Съдията се съгласил на този нов метод, но само след като му бъдат представени доказателства, че профилът е собственост на нейния изгубен партньор. Тъжната новина е, че нито един съдия не признава нашия фиктивен брак с Анджелина Джоли, Иванка Трънп и Тамара Екълстоун; надеждата ни ще умре последна! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!