Red Bull BC One Cypher търси следващия талант

Гравитацията е описана за първи път през далечната 1687 година в "Математически начала на натурофилософията". Авторът на това творение е сър Исак Нютон, който поставя едно ново начало в науката. 327 години по-късно, хората успешно доказват, че този закон може да има изключение.

Думите могат да бъдат доказани от Red Bull BC One Cypher* (Ред Бул Би Си Уан Сайфър), създадени през 2004 година и готови да открият за втори път най-добрите в брейк танците и бибой. Не сме най-добрите в това изкуство, но пък има хора, които успяват да засрамят законите на физиката и да покажат движенията, за които се изисква много повече от желание. Тази събота в клуб Mix tape 5 в София ще можеш да видиш най-добрите в тази дисциплина, които са готови да демонстрират възможностите си пред широката аудитория. 

Основната задача ще се изразява в създаването на топли чувства към специалния гост от САЩ и член на журито - RoxRite. Същият може да се похвали с 80 Първи награди от различни състезания по целия свят. Те са напълно заслужени, след като цял ден гледахме как отхвърля законите на всяка наука, изразяваща се с движения. 

На второ място можеш да видиш и Bboy Tomy от Словения. Зад гърба си има успех в над 25 държави, хореограф и участник в много събития и колаборации с артисти. Всичко можеш да видиш на видеото му. 

Bboy Admiracles идва от Белгия, след като успява да печели място в AllStar отбора на Северна Белгия. 

Музикалното оформление е възложено на доста сериозни хора като DJ Panic, Холандия, DJ UraGun, Украйна, с домакин - SKILL от „Ударната група български бибои“ от Пловдив. За домакин е избран Jose – също част от „Ударната група“. Никола Горялов / Groove Atelier/ ще подсили на живо музикалните сетове с ритъма на барабаните.

В цялото събитие ще има и нещо, което можеш да видиш много трудно - съчетанието между роден фолклор и бийтбокс. С тази тежка задача се натоварват народната певица Янка Рупкина, която ще допринесе с гласа си за автентичното и уникално усещане от страната ни, в дует със световния шампион по бийтбокс за 2012 г. – SkilleR (Александър Деянов). 

И това е нашата съботна оферта за теб. Разходи се до Mix tape 5, погледай свежите хора, които посрещат пролетта с танц по-различен от вижданите в клуба и се приготви за много енергия! Споменахме ли, че ВХОДЪТ е СВОБОДЕН? 

Програма 22.03.14, събота:

12:00 – 15:00 – Уъркшоп със съдиите, Dance Palace Sofia, http://www.palace-dance.com/sofia/ 

1/ Red Bull All Star - RoxRite-Renegades, Break Disciples, Squadron (USA)

2/ Admiracles-Team Shmetta (Belgium)

3/ Workshop с Bboy Tomy-Go-Breakers (Slovenia)

16:30 – 19:00 – Класификация за избиране на 16 финалиста, club *MIXTAPE 5*

20:30 – Старт на Red Bull BC One Cypher Bulgaria с топ 16 бибоя и специалната програма, club *MIXTAPE 5*

След състезанието и церемонията по награждаването - парти до сутринта за всички гости на събитието!

DJs: SKILL /България/, DJ UraGun /Italy/, DJ Nobunaga aka Panic (Netherlands)

Благодарим на MAKO за съдействието в организацията и промотирането на събитието сред българските бибои, както и на Love & Happiness Music за грижата за специалния ни гост: Янка Рупкина в дуетa със SkilleR.

ВХОД: Свободен

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
20 март 2014 | 18:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g