Русия с обвинение за военни престъпления
Русия може да бъде обвинена за повече от 304 атаки, които нарушават международните човешки закони и практически извършват военни престъпления. В тези 304 случая има повече от 28 атаки над цивилни, включително и на деца. Историите идват най-често от Халеб, където се разказва, че цивилните са били стреляни, а жените се самоубивали, за да не бъдат изнасилвани. Проучванията показват, че в следствие на тези атаки е отнет животът на 1207 души - 380 от тях са деца. Докладът е подписан от цивилна организация в Сирия, която носи името "Белите каски", независима лекарска организация и други подобни. Всички групи са готови да дадат пълни доказателства и да асистират по всякакъв начин на разследването. Хората наистина настояват да се намесят по-висши институции, които да проведат разследването.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
До 1
20 декември 2016 | 06:13

Ние проверихме, преди и след. Сега е твой ред. Май много домашни ти се събраха? И да: научи употребата на запетая!

До Коментар 2
19 декември 2016 | 17:41

Пръдльо нещастен, преди да споделиш мозъчната си пръдня се замисли заслужава ли си да се напъваш за да напишеш нещо или по-добре да си седиш на ебания гъз? След това си вземи мнението и си го заври-знаеш къде.

18 декември 2016 | 23:16

До коментар 1: Я стига си се пенел толкова, хем си невежа, хем сипеш простотии! ВСИЧКИ са в Сирия, ясно? Ако не знаеш какво е ВСИЧКИ, можеш малко да се образоваш! Да чуеш напр., че има и наш принос там. А за хранилката по-добре не започвай, че цяла България е на хранилка! Кой я пълни? Това ти е домашното да разбереш, умник!

преди copy/paste провери
18 декември 2016 | 21:28

Кои са белите каски - създадена от САЩ и великобритания организация, щедро финансирана с цел пропаганда. Моля, псевдо журналята преди да копират западните си началници поне да проверят какво копират и да не се изказват толкова категорично а да бъдат обективни. Всички знаем, че сте на хранилка от няколко НПО-та, затова по-добре споменавайте кой ви нарежда да пишете тези глупости.