Руско семейство откри

Семейство, което сляпо е вярвало, че детето им е мъртво от 7 години, изведнъж получило сметка от 6000 евро, които трябва да платят на сиропиталище. Родителите от Волгоград разбрали, че детето им няма да живее повече от седмица, след като се ражда през 2011 година. Те подписват декларация, с която се отказват от него и го оставят на грижите на болницата. Малко по-късно променили желанието си и все пак решили да приберат рожбата с надеждата, че ще я гледат колкото време ѝ трябва. Сестрата ги посрещнала и заявила, че детето е починало. Тази година обаче се оказало, че получили главоломната сума от сиропиталище, което очевидно се грижело за тяхното дете.

Какво се е случило? Оказва се, че болницата прави някаква много "лека" грешка и изпраща детето за осиновяване. След 7 години живот в сиропиталището, някой трябвало да заплати цената за грижите, след като рожбата имала двама живи и здрави родителя. При изпращането на няколко покани, майката дори не била в дома си и държавата запорирала сметката ѝ. Това може да е най-щастливото запориране на всички финанси. След като майката видяла причината за запора е припаднала, а след като се свестила, най-вероятно имала желанието да убие цялото кметство във Волгоград. След разкритието, че женената двойка наистина е вярвала в тежката загуба, съдът моментално се заел с възстановяването на правата. През ноември, миналата година, съдът официално събрал цялото семейство отново. Все още не е ясно дали болницата и останалите бюрократи ще бъдат подведени под съдебна отговорност.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!