Руснак опитоми лъвица

Русия е страна с неограничени възможности, както и неизчерпаеми източници на природен газ. Интернет е неизчерпаем ресурс на примери за абсурдния лайфстайл на страната, която се разпростира на два континента. Борбата в Русия и до днес се смята за национален спорт и по тази причина има герои като Зангиеф, които се борели с големи кафеви мечки, за да тренират своите умения по борба. Салим Жамбаев не успял да си намери мечка, но пък се сдобил с лъвица, която да му помага за тренировките по борба.

Борецът от Налчик ще използва инстинктите на животното, за да изпробва нови хватки и да подобри себе си. За съжаление, идиотът пожелал да махнат ноктите на малкото лъвче, за да бъде по-безопасно. Салим тренира в 74-килограмовата категория и се надява, че новата придобивка ще му помогне с движенията. Премахването на ноктите е накарало мнозина природозащитници да скочат, защото с премахването на ноктите, лъвицата никога няма да може да се справи в природата, след като няма едно от основните си оръжия.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
05 ноември 2016 | 15:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE