Саддам имал стая за мъчения в центъра на Ню Йорк

Ще минат много години, преди да можем да знаем някои от тайните на най-големите диктатори в света. Възможно е и никога да не бъдат разкрити, но с падането им винаги се разкрива някоя друга пикантна подробност. Настоящата ни отвежда в посолството на Ирак в Ню Йорк. Сградата има едно специално помещение, което носи името "Стая за разпит". Там отивали всички непослушни поданици, които имали смелостта да повярват, че живеят в демокрация. 

Тогава идвали и мукабарт агентите, които действали като чистачи. Помещенията били без никаква светлина, но не и без звукова изолация - инженерите гарантирали, че никой няма да слезе в мазето, за да се ослушва. В този малък хотел, вдъхновен от "50 нюанса сиво" са се случвали екстри като бой с маркучи, дъски и дори ваденето на нокти. Убитите обикновено излитали за Ирак като дипломатическа поща. За жалост не са останали много доказателства, убийците заличават всичко след падането на Саддам. Помещението в мазето било разделено на 3 части - централа, стая за комуникация и тъмница за мъчения. Стъкленият таван бил нарочно боядисан, за да няма никакъв шанс да бъдат следени със сателити или въздушни снимки. И за да не забравят за вожда, служителите трябвало да се любуват на портрета на Саддам дори и в тоалетната!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
smokeweed
16 октомври 2016 | 16:52

Сигурно като са гледали снимката му в тоалетната и са правили чикии .