Сатанистите, които промениха света

Новият филм с Ема Уотсън "Регресия" разказва историята на едно малко позабравено време, когато религията в САЩ, а и не само там, е толкова почитана, че няма как да не се появят и най-големите врагове - сатанистите. Култът към сатанинството е именно такъв и разполага с достатъчно хора, които са готови на всичко, за да открият големият червен рогат приятел и да продадат душата си за нещо по-хубаво от минимална работна заплата. Човек е странно същество и само той разполага с благодетели като вяра и надежда, а чрез тях е способен да победи целия свят. Представяме ви една кратка селекция на абсурдни и доста зловещи сатанински прояви, които биха могли да накарат абсолютно всеки да се замисли за атеизма като начин за по-свободен живот. Нека не забравяме, че всички юристи вярват само във фактите и не могат да се отдадът на религията. Представяме Ви някои култови личности, които ще бъдат запомнени с изявите си в името на дявола, сатаната и още много други нарицателни за тъщата. 

Секс с дявола

Разбира се, че ще е изживяване, стига да вярвате, че един ден ще стигнете в ада. Има само една подробност, Рейвън Лараби и Ребека Чандлър са готови да правят секс с всеки, стига да е готов да продаде душата си на дявола. Дамите пуснали обява в интернет и зачакали своето изкушение. Не след дълго се появил мераклия, който поискал да прави секс с дамите, но дори не знаел, че те се кланят на странни богове. Любовната игра в спалнята също не би допаднала на никого, след като двете авантюристки завързали своята жертва и започнали да го режат с ножове. В болницата са открити около 300 рани по грешника, който освен всичко е успял и да избяга. Полицията просто проследила кръвната диря в квартала, за да открие любовчийките и да ги изпрати в демо версията на ада - женският затвор. 

Руската връзка

Братушките винаги са били достатъчно вярващи, за да пропуснат сектанските и сатански прояви. През 2008-ма година се оказва, че околността на Ярославл ще бъде полята с кръвта на вярващите, които искат да зарадват дявола.Група от почитатели се събрали в гората и започнали да се мушкат с ножове точно 666 пъти, а след това отрязали и гениталиите си. Скалпирането дошло малко по-късно. След като мнозина не издържали на мъчението, оцелелите решили да не ги изхвърлят просто така и решили да ги сготвят. Единственият проблем е, че чакалите не успели да заличат следите на време. Николай Оголобяк е бил задържан като водеща фигура на сатанинския култ и в момента се кланя от килията си в затвора. Следващите 16 години ще прави същото. 

Зверовете на сатаната

Може да е трудно да повярвате, но тези хора са били открити в Италия (сатанистите се събират за първи път през 1998 година). Оказва се, че любовта към хеви метъла може да прерасне в нещо много по-горещо и зловещо, което в този случай е свързано с ритуални убийства. Зверовете не се хвалят с много логика и просто решили да се избиват едни-други, докато не успеят да събудят зомбита. Поне това крещели, докато погребвали своите приятели и вече жертви на култа. Никола Сапоне (лидерът) успял да избегне властите, но се изкушил да убие още един път (цели 6 години по-късно) и да бъде заловен и осъден и за предишните убийства. Той получава доживотна присъда, а неговите приятели по 25 години в затвора. Трудно е да го кажем, но поп-фолкът никога не е мотивирал някой да убива! 


Сатанистите в караваната

Сигурни сме, че всеки е получавал първия урок относно колите на непознатите - не се качвате там. Предполага се, че г-н Гаци е предал летвата на своите служители, които са решили да продължат делото му. Група мъже купуват една каравана и цели 2 години събирали проституки, които след това убивали, докато един от хората четял пасажи от сатанинска библия. Лидерът Робин Гехт е бил в основата на всичко и най-често участвал в изрязването на женски части. Групата получава смъртна присъда! 

Култът към бандата

През 1995-та година, много банди решават, че е време да започнат да посвещават лириките си на рогатия, като възможно най-добрият начин за вдигане на продажбите. Елис Палър е име, което успява да въвлече една метъл банда в сериозен грях. Девойката била повикана от свои метъл приятели, с които да слушат песни в гората, докато не се оказало, че господата имали желанието да овековечат бандата и нейните песни с убийство. Господата убили Елис, а след това правили секс с тялото й, за да може да прибавят лудостта в някои от невероятните песни на групата "Hatred". Ритуалът продължавал цяла година. Междувременно е станало ясно,  че рок групата Slayer също е била съдена поне 3 пъти от родители, които твърдят, че децата им са се самоубили в следствие на агресивните лирики.


Немската двойка

Мануела и Даниел Руда били известни с невероятната си визия, която включва вампирски зъби, татуирани обърнати кръстове и вечерно меню от човешка кръв. Мъжът отдавна имал номера на сатаната, който го умолявал за жертвоприношение. Даниел извикал своя колега Франк Хакерт, където го нокаутирал за кратко време и след това го намушкал цели 66 пъти, преди да нарисува пентаграм на гърдите му. След престъплението, хората вече са позиционирани в лудница, преди да призоват някой друг демон.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Ла Вей
26 февруари 2016 | 14:53

Какви сатанисти? Това са си чисто и просто психично болни.

p e c h e l i o n l i n e
23 февруари 2016 | 19:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE