Серийните убийци - фотографи (18+)

Не всички убийци се задоволяват с отнемането на човешки живот, някои предпочитат да запазят специалния спомен за по-дълго. Един ден ще отворят албума и ще си спомнят за всички люде, паднали под техния ятаган (примерно). Единственият недостатък на модерната фотография е, че след толкова много следене и дигитално споделяне, хора като Ханибал Лектър не биха могли да работят на спокойствие, изпълнявайки своето най-съкровено дело. Ето защо предлагаме да видите няколко смразяващи кадъра на серийни убийци, които някога са прохождали в делото на фотографията. Предупреждаваме хората със слаби нерви да пропуснат този материал! 

Момичето на снимката се казва Тара Калико, момчето остава в неизвестност, дори и след като инцидентът се е случил през далечната 1988-а година. Снимката е открита на паркинг, а според експертите се намира там, защото някой я е направил броени минути, преди да залови девойката. Очевидци разказват, че бял микробус е напуснал паркинга. Съдбата на двете деца остава пълна мистерия и до днес. 

Харви Глатман имал фотоапарат и желание да убива жени. Ето защо ги канил в хотелската си стая, предлагал заплащане и след това ги убивал. Понякога снимките продължавали и по време на убийството. 

Така е изглеждала 14-годишната Реджина Уолтърс. Нейният фотограф е Робърт Бен Роудс. Същият работи като тираджия, но задната част на кабината е превърната в стая за мъчения. След като жестовете на младата Реджина показват чистата радост при срещата, можете да подозирате какво минава през главата ѝ. 

Освен фотография, хобито на Джеймс Ферис е да убива и хора, завързвайки ги и поставяйки най-различни инжекции. През 80-те години на миналия век, той е имал актив от поне 6 убити мъже. След залавянето му, канзаски вестник публикува откритите снимки. 

Родни Алкала обичал да снима, също така обичал и сайтовете за запознанства - там успял да срещне всички свои жертви - 200 на брой. Повечето от тях остават с неясна съдба, докато властите не откриват сериозно количество фотографии, които да дават достатъчно отговори. Много от жените вече дори не могат да бъдат разпознати. 

Семейство Джеймсън отива на почивка заедно с дъщеря си Медисън. 3-мата изчезват при много странни обстоятелства, а четири дни по-късно се откриват и телата им. В телефона на една от жертвите е открита и снимка на детето, което според експерти гледа доста уплашено. Криминолози твърдят, че детската снимка може да е направена именно от убиеца. 

Анатоли Сливко просто обичал да провежда експерименти в безсъзнание. За тази цел започнал да привлича малки момченца в гората и след това да ги беси и души. Всичко е добре документирано и практически показва пълната вина. Случаите на убийства не са ясни, но Анатоли признава своята вина. След полов акт, Сливко просто карал децата да се закълнат, а ако някое почине, той собственоръчно изрязвай и нарязвал телата. Екзекутиран е през 1989-а година. 

Джери Бръдос пък е бил истински почитател на дамското бельо и модата като цяло. За разлика от Victoria`s Secret, неговите модели не подписвали договори и не идвали доброволно, те били мамени, държани на гладна диета и едва след това трябвало да позират по бельо, докато Джери прави снимките. След снимките, серийният убиец завършва своята мисия, убива дамата, разчленява тялото и прави секс с него. Арестуван е през 1969-а година, а това е една от последните му жертви - Карън Спринкър. Джери умира в затвора през 2006-а година.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Da
18 септември 2017 | 22:40

То само една снимка