Сервитьорът, който първи се изплю в супата

Отмъщението на сервитьора не е само виц. Има много лица, които с радост ще се изплюят в супата ти, докато не гледаш. Смелите хора могат да открият други аномалии още в приготовлението. Модата за опорочаване на храната е известна още в началото на миналия век. Наградата за най-гадни сервитьори се печели от персонал на кръчма през 1903 година. Служителите започнали да поставят отрова в храната и питиетата на гостите, които оставяли лош бакшиш или били зле настроени към тях.

Мики Фин е отговорен за този вид наказание. Той е бил мениджър на няколко заведения, които по-късно били затворени от властите след многократни оплаквания. От там идва и популярния израз "Slippin someone a Mickey". Злодеят бил заловен едва през 1918 година, когато наказателният метод се разпространил из цяла Америка. Мики дори патентовал пудрата си, която често водила до световъртеж, гадене, а понякога можела да убие клиент. Разбира се, войната, която човекът води се продължава и до днес, но с далеч по-безопасни оръжия. Бъди добър със сервитьора, за да нямаш изненади от най-тъмните места на света!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
05 януари 2014 | 15:33

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g