Сейлъм е градът на вещиците
Хелоуин идва по веднъж в годината и много хора могат да се разхождат без маските си. Защо не правим това всяка година? Оказва се, че има едно място, където това може да се случи. Сейлъм, Масачузец е столица на скритите сили. Там отиват туристи, които да открият вещици и всякакви други чудати същества. И няма как да не се случи това, след като в този град се провежда един от най-мащабните изгаряния на вещици.
 
И вместо всичко да се промени, хората започват да създават всякакви музеи и магазини, които да привлекат туристите към тъмната страна. Някои хора дори се обличат по-чудато, за да привличат хората и практически успяват. Там е построена къщата на вещиците, музея на вещицата и дори сатанинския храм. Според източници, това е мястото, от което произхождат всички тъщи, но знаем, че нашето зло идва по-скоро от балканската култура!
 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 октомври 2016 | 21:57

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE