Шевната машина като инструмент за мастурбация

Много години преди появата на първия вибратор, жените са използвали най-различни уреди за самозадоволяването. Подозираме, че тогава някои зеленчуци са били използвани за силната злоупотреба, а през 19-я век със сигурност са успели да оставят хурката, защото човечеството е изобретило шевната машина. Не ни се вярваше, но се оказва, че малкият Singer е бил използван и за друго разпяване на средностатистическата домакиня. Какво имаме предвид? След като шевните машини доказали, че една жена може да продуцира сериозно количество дрехи на ден, повечето големи индустриалци започнали да строят цели цехове.

Обикновено купували достатъчно машини, поставяли ги в прашно и зле осветено помещение, в което грешниците да шият до припадък. Разбира се, повечето започнали със здравословните проблеми, но след като лекарите били призовани за мнение, те заключили, че жените се разболяват в следствие на прекомерната мастурбация. Не, жените не се възползвали от мрака, за да извършват това свещено дело. Лекарите преценили, че дамите нарочно шият с еднакво темпо, което да кара тялото им да вибрира, докато натискат педала за завъртане на машината.

Самият д-р Даун (известен със синдрома на Даун) заявил, че в следствие на прекомерната работа на краката, повишеното кръвоснабдяване на долната част и гарантирантие вибрации, жените започвали да изпитват стрес, а по-късно и оргазъм на работното място. Ето това се казва да бъдете обичани на работното място! И понеже нямало друго решение, повечето лекари предписвали на жените диагнозата "Истерия", което означавало, че в аптеката ще получат вибратор за лекуване на стреса. Медицината днес не може да даде същото решение, но пък вибраторите са свободно достъпни за употреба!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!