Швейцарското сирене е супер храна
Една вечна легенда много често доказва, че супер храните никога не са особено вкусни. В повечето случаи консумирате нещо, което може да има вкуса на куришка на гълъб, ала според изследователи от Южна Корея (практически няма възможност да говорим за Северна, след като там се провеждат само ядрени опити) има една храна, която наистина е изключение. Господата са забелязали доста интересни аномалии, които се крият в швейцарското сирене (онова с дупките). 
 
Изследователите открили, че този продукт има доста интересни качества, но най-важното е, че същият съдържа така наречения propionibacterium freudenreichii или с други думи, бактерия за забавяне на стареенето. Освен това, сиренето доста добре възстановява имунната ви система, засилва доста добре метаболизма и помага за бързото разграждане и изхвърляне на джънк-а. За жалост, въпросната бактерия се намира само и единствено в този вид, останалите сирена нямат тази дарба, но като имаме предвид, че този вид сирене може да свърши доста работа и върви перфектно с червено вино, гарантираме качествено преживяване. Помислете какво ще сложите на масата през зимата и никога повече няма да съжалявате.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!