Смешни вицове за различните европейски нации

Къде живеят най-тъжните хора в Европа? Над кого, освен над руснаците, се надсмиват европейците? 

Шеги за германците 

Жителите на Германия често стават повод за присмех не само заради прагматизма им, но и заради неблагозвучния им и труден за произнасяне език. В Англия, Франция и Испания можете да чуете, например, следния анекдот: Четирима лигвисти от различни страни пътуват заедно във влака. Започва спор за това кой е най-мелодичният и красив език. Англичанинът се опитва да спечели признанието с думата butterfly, испанецът и французинът контрират с думите mariposa и papillon, които също означават "пеперуда". След като ги изслушал, германецът станал и попитал с недоумение: "А че какво и е на думата Schmetterling?" 

Германците за австрийците и турците 

Германците също разказват анекдоти за поляци, евреи, руснаци и особено за австрийци. Последните германците смятат за недостатъчно сериозни, внимателни и трудолюбиви. На стадион в Австрия тече финалът на "Най-умният". Водещият пита участник: Колко е 2 плюс 2? Участникът неуверенно казва: 5. Водещият отсича, че отговорът е грешен. Стадионът скандира: Дайте му още един шанс! Водещият отстъпва и задава следващия въпрос: Колко е 3 плюс 3? Участник пак отвръща: 5. Водещият казва: Неправилно! Вие губите. Стадионът скандира: Дайте му още един шанс! И така историята се повтаря много пъти. Накрая на водещия му писнало и той задал следващия въпрос: Колко е 3 плюс 2? Тогава участникът казал: 5. Стадионът продължил да скандира: Дайте му още един шанс!

Прочети още тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e
04 март 2016 | 17:16

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE