Страните с най-много силикон в гърдите

Уголемяването на бюста е най-разпространената пластична операция в света. Оказва се, че в някои държави тази корекция е по-популярна, отколкото в други. Вижте в кои държави тази интервенция се прави най-често: 

10. Гърция 

Някои гъркини дори идват в България, за да си направят процедурата по-евтино. У нас тя излиза с около 30-50% по-евтини, отколкото в гръцка клиника. 

9. Великобритания 

На година на Острова се правят около 30 000 такива операции. Операцията струва средно 7 000 – 9 000 долара. 

8. Канада 

Около 25% от пластичните операции в Канада са за уголемяване на гърди. 

7. Русия 

Рускините са известни като много красиви жени. Те държат на външния си вид и слагането на силикон е избор, който много от тях правят. 

6. Колумбия и Венецуела 

В двете държави през изминалата година са извършени общо 82 900 такива процедури. И в двете държави обаче има голям проблем с качеството на имплантите. Хиляди жени страдат от усложнения, свързани с некачествени и спукани импланти.

Виж останалите тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
27 октомври 2014 | 18:35

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден
25 октомври 2014 | 17:45

Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден ето тук >>> 30dollars_ovo_bg(вместо долна черта _ сложете точка . за да посетите адреса