Строителен работник наследи 500 000 паунда

Доброто винаги намира начин да се отплати. До този извод е стигнал и строител, който почиствал всеки път улуците на възрастен човек безплатно. Даниел Шарп отказвал да вземе парите на старецът, който отдавна не можел да поддържа дома си и често му помагал безплатно, отказвайки всякаква форма на заплащане. 

Въпросният пенсионер се казвал Роналд Бъчър и често бил описван като тих и много вежлив джентълмен. 75-годишният господин винаги искал да плати на своя добър приятел, но никога не получил тази възможност. Роналд починал и тялото му стояло цели два месеца, преди роднините му да се сетят да го проверят. Те знаели, че възрастният роднина има сериозно състояние и се надявали да приберат парите по-бързо.

Единственият проблем е, че покойникът решил да върне жеста и да остави 500 000 паунда на своя приятел Шарп. Обратът изненадал доста фамилията, която води дела срещу строителния работник. Те твърдят, че Шарп нарочно е манипулирал богаташа и го принудил да го постави в завещанието. Адвокатът на богатия наследник твърди, че само Даниел разговарял най-често със стареца и помагал, когато се налагало, докато роднините си спестявали подобни притеснения. Все още не е ясно дали строителят ще може да се радва за извършените добрини, но сме сигурни, че това би била добра мотивация за онези, които подминават хората в нужда.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
02 май 2015 | 18:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

02 май 2015 | 16:48

Всичкото хубаво без последното изречение.Значи ако старецът е беден, нямаме мотивация!