Суровите кадри доказват, че животът никога не е розов (18+)

Животът никога не е бил само дъги, еднорози и щастие. Това са по-скоро моментите, които идват за няколко минути, дори мигове и след това изчезват безследно. Може би така ги оценяваме и имаме мотивация да се борим за следващия такъв, или просто не сме създадени, за да бъдем щастливи. В следващите кадри ще видите скромни доказателства, които показват колко сурово може да е това изпитание, през което минаваме - излизането винаги е било изключително лесно. Ето няколко кадъра, които ще покажат, че има далеч по-сурови преживявания, далеч по-висши мечти от притежаването на последния актуален телефон и още много други. Не всичко е цветя и рози, съжаляваме! 

Дядо ми се разболя от Алцхаймер и през последните няколко години се влоши драстично. Никога не ме е притеснявало особено, след като забравяше някои забавни неща като завързването на обувките, включването на микровълновата фурна и още много други. За жалост не подозирах, че с всеки следващ ден се влошава. Пикът на влошаването дойде, когато един ден гледаше снимка със себе си и баба. В един момент ме попита кои са тези хора и аз наистина изтръпнах, той не можеше да си спомни жената, с която е прекарал повече от 40 години съвместен живот. Казах му, че това е баба, разказах му за нея, а той не осъзнаваше какво наистина му се е случило. "Алцхаймер е, дядо. Губиш спомените си.", обясних му аз, докато той отчаяно се опитваше да си спомни. Отчаяният му поглед се допълни с "Не ме интересува дали имам Алцхаймер, това е моят живот, аз работех здраво и съществувах! Трябва да знам всичко това, нали?" и след дълга пауза добави "Страх ме е. Не искам да умирам.". Плакахме с часове. 

5-годишното дете е единственото оцеляло терористична атака. Неговото семейство не е имало този късмет. След много дълъг престой в болницата, можете да видите искрената му радост от срещата с най-добрата му приятелка. Точно така, животът на 5-годишна възраст може да бъде по-свиреп, отколкото на 50 години. 

"Тук беше моят дом, а тялото може би е на майка ми.", Чиеко Рю, Нагазаки, Япония, 1945-а година. 

Това е единствената снимка на серийния убиец Карл Данке. Кадарът е направен след като убиецът се обесва в собствената си килия. Обвинен е в убийството на 42-ма души, канибализъм и разпространението на месото Карл често продавал жертвите си на различни магазин, гарантирайки пред всички, че разполага с ферма и месото е свинско. Шансът някой да е консумирал роднина изобщо не е малък. 

Винаги сме уважавали американската жажда за демокрация и спасение. Единствената специална подробност е, че много често по време на война се случват някои от най-зловещите грешки. На снимката виждате Самар Хасан на 5 години, нейните родители са убити от американската армия, след като патрулът преценил, че возилото със семейството вътре може да бъде опасно. Брат ѝ Ракан е прострелян в слабините и след това е изпратен Бостън, където да бъде лекуван. Американската армия дава около 7500 долара като компенсация за грешката (изключително благородно от тяхна страна), а Ракан така или иначе успява да прескочи трапа и да проходи отново. Върнат обратно в дома си. Неговият живот приключва през 2008-а година, когато става жертва на престрелка. 

Така изглеждат оцелелите от лагер на смъртта в Роуанда. Белезите по лицето са дело на "добрите хора" от Хуту. Постоянната вражда между Хуту и Тутси продължава с десетилетия. Повечето хора се опитват да избягат от бунтовниците, но късметлиите често се превръщат в роби и опитни зайчета на изродите, които са успели да се докопат до пушка. 

 

В този съд можете да видите всички венчални халки на евреи. Повечето били претопявани и използвани за финансиране на армията, но тези явно не са дочакали своя ред. 

 

Така изглежда сечта след като САЩ позволява на всеки откачен да се сдобие с автоматично оръжие. Поздравления, демокрацията им е най-доброто оръжие за масово поразяване, примерите вече са очевадни!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
72
25 октомври 2017 | 17:13

Къде са последните няколко снимки?!?