Svejo и изборите

Здравейте,

Приехме да участваме в тази инициативата Свежо Диалог – svejo.tv/dialog, защото от самото начало ние искаме да започнем истински диалог с българските граждани. Често политиците в България си мислят, че диалог е те да говорят, а хората да ги слушат. Ние сме решени да променим това и да направим този диалог прозрачен и ефективен. Цялата ни кампания е насочена към това да чуем вашите коментари и въпроси, защото те ще ни дадат шанс да предложим решения, да докажем себе си като политици, способни да защитят идеите си и да ги превърнат в действия.

Убедени сме, че има един единствен начин да върнем доверието на хората в политическото, да върнем вярата им във възможността да участват във вземането на важните за бъдещето им решения, да докажем, че политика може да се прави по различен начин. И този начин е да бъдем откровени и честни с вас.

Днес ние заставаме открито пред вас, за да отговорим на вашите въпроси. И двамата сме били част от предишни управления - аз като министър на земеделието, съветник на президента Желю Желев и главен секретар на президента Петър Стоянов. Господин Емануил Йорданов беше министър на вътрешните работи в правителството на ОДС. Работили сме за това България да се промени, да бъде едно по-демократично и по-добро място за живеене. Със сигурност има хора, които не са харесвали нас или нашата политика и това е нормално. Но ние винаги сме се старали да работим прозрачно и публично. Готови сме да отговорим честно на всеки зададен от вас въпрос, защото нямаме какво да крием и защото това е единствения път да обсъдим с вас, нашите идеи за бъдещето на България. Очакваме ви на svejo.tv/dialog.

Ние вярваме в силата на диалога и сме убедени, че заедно може да поставим началото на успешното развитие на България!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!