Светът свършва през 2016 година

Краят на света е дежурна тема на всеки световен таблоид. От икономическа гледна точка, светът свършва поне веднъж на няколко години и от този полов акт печелят най-много търговците на всички видове апокалиптични предмети за оцеляване, когато цивилизацията приключи. Статистически погледнато, нито един човек няма да оцелее при евентуален сблъсък с астероид, следователно е напълно ненужно да се опитваме да се запасяваме с различни продукти, а и волята за живот изчезва, когато си отиде и Шампионска лига. 2016 година също влиза в номинациите за големия финал на цивилизацията, вселената и 42. Според различните конспиратори, тази година всички ще "Омрем" по следните причини: 

1. Бил Мъри го е казАл

Всеки, който някога е гледал любимият "Ghostbusters 2", трябва да знае, че Бил Мъри никога не греши. В една от всички сцени на филма, една героиня заявява, че светът ще свърши именно на 14 февруари, 2016 година. Дамата получила информацията от извънземно, което започнало да комуникира с нея в бар. Технически погледнато, 14 февруари може да се тълкува като края на света за мнозина мъже и дори нямаме нужда от извънземни съобщения, въпреки съмненията, които всеки човек може да прояви към тъщата. 

2. Предсказанията на учен от NASA 

Според човек от NASA, чийто изследвания и изчисления са се доказали в една от най-елитните космически организации, светът наистина ще свърши през 2016 година. Какво точно ще се случи? Д-р Сал смята, че планетата ще обърне своите магнитни полюси, което няма само да обърка някои технологии, но ще засегне и обикновения човек. Магнитното поле ще изложи хората на вредни гама лъчения. Д-р Сал предупреждава всички хора да се възползват от отпуската си преди август, 2016 година, защото след това ще е твърде късно. 

3. Барак Обама е антихрист, който ще унищожи света

Според онлайн предсказания, Обама е антихриста, който ще ни заличи. Твърденията са на г-н Дейвд Монтаня, който вярва толкова сляпо в Библията, че отнася всяко природно изменение именно до нейните пророчества. Библейските предсказания показвали, че антихристът ще направи своя финален ход през 2016 година в Йерусалим. Освен това, Монтаня заявява, че Обама тотално се вписва като финалният щрих за прощаването със света. 

4. Астероид ще се удари в Земята на 16 май, 2016 година, последван от отварянето на черна дупка в Церн. 

Светът ще свърши точно на 25 октомври, според пастор Рикардо Салазар, който пуска серия от много, много странни клипове в YouTube. Пастор Салазар обяснява, че именно Бог се свързал с него и му дал точната дата.

Никой не може да потвърди дали Салазар наистина е духовник или измамник. Винаги сме знаели, че заслужаваме голяма заря за рождения ден, ама това сякаш е прекалено. 

5. Завръщането на Исус

Според интернет сайт "Mark of the Beast", Библията ясно е дала дата за завръщането на божия син. Сайтът цитира Даниел 9:24 и "77-те", където се разказва, че когато всички 70 юбилейни цикъла, които ще отбелязват началото на края. Елементарната математика показва, че по календар, това са 3431 години по-късно или 2016 година след Христа. Тълкуващите заявяват, че точно тогава децата щели да прекрачат прага на небесния Ханаан. През 2016 година ще се сложи и край на всички грехове в света, защото с идването на Исус ще настъпи и краят на света. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
06 януари 2016 | 21:57

Тоя свят е като жена ми - не свършва и не свършва...