Топ 10 порнофилми с висок бюджет

На едно порно по принцип не му трябва кой знае какъв бюджет. Ние не сме претенциозни, но все пак, разликата между клипчетата на Баче Кико и Джена Джеймисън в Conquest се измерва в светлинни години.

 

Askmen.com събра десетте порно филма с най-висок бюджет. Всъщност, филмът поставен на първо място не е точно порно - Калигула си минава за сериозно кино, но ако си го гледал (особено нецензурираната версия) знаеш, че в тази класация си е точно на мястото.

 

1. Калигула (1979)

Бюджет: 17.5 милиона долара

 

 

 

Всички казват, че актьорската игра в порно филмите била много зле. Е, в този филм не е така! Участват Хелън Мирън, Малкълм Макдауъл и Питър О'Тул.

 

Разказва за историята на перверзния римски император, като освен разни исторически факти са включени доста хардкор оргии. Нецензурираната версия е забранена навремето, но днес, 29 години по-късно, вече можеш да си я купиш.

 

2. Pirates II: Отмъщението на Стагнети

Бюджет: 8 милиона долара

 

 

 

Това е втората част на суперуспешния Pirates. Когато една група направи хит, след това прави ремикс, за да изкара още кинти, ако писател напише бестселър, вади втори том. Логично, продуцентите на Pirates, решиха да увеличат бюджета осемкратно и да направят втора част на филма.

 

3. Uninhibited (1995)

Бюджет: 1.2 милиона долара 

 

Филмът от Антигуа постигна голям успех, като дори HBO го купи и излъчва (естествено след цензура на някои сцени).

 

Сюжетът е следният: убиват партньора на детектив Гън и той трябва да се научи да работи с нов партньор, с когото разконспирират две мафиотски семейства, чиито имения са пълни с голи жени.

 

4. Pirates (2005)

Бюджет: 1 милион долара

 

 

 

Успехът на филма се дължи главно на заигравката с Pirates of the Carribean.

 

Джеси Джейн стана звезда в порноиндустрията, точно с участието си в Pirates.

 

Но тук не става въпрос само за секс, продуцентите не са се скъпили за декори, включени са 300 вида специални ефекти и оригинален саундтрак.

 

Филмът обра 11 на