Той се прехранва с храна от кофите

През последните две години, Уилям Рейд е дал не повече от 5.5 долара за храна. Той е известен с това, че рови в кофите и търси останки от храна. Уилям е дипломиран висшист по филми и електронна медия в университета във Вашингтон. Неговият хранителен режим започва през 2014 година и продължава до днес с със зелени зеленчуци, плодове, месо, яйца, мляко и бонбони. Истината е, че в контейнерите се изхвърля много храна и от нея не се е разболявал нито веднъж. 

Подобна практика се забранява в някои щати, защото се навлиза в частна собственост, но в други е напълно разрешено. Някои служители в магазините дори не изхвърлят храната, за да не се налага хора като Уилям да скачат в кофите. Подобни случаи могат само да доказват колко прахоснически работи една система. Статистиката доказва, че близо 40% от храната в САЩ се изхвърля директно, без дори да се консумира. Тя се озовава в контейнера и именно по тази причина има и много хора, които се хранят точно така. Другата подробност е, че човекът не обикаля по цял ден като животно за храна. В най-лошият случай, той прекарва не повече от 15 минути в кофата и има храна. Освен начин за прехранване, мъжът се опитва да накара хората да помислят за всичката изхвърляна храна. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!