Трейдър прави 700 лв. от депозирани 70 лв.

Трейдър, използвайки Фибоначи успява да постигне впечатляващи резултати с краен баланс по сметката му над 700 лева и то от първоначално депозирани едва 70 лева.

Възможно ли е това и как да получите и Вие тази стратегия? 

Като цяло българските инвеститорите търсят сигурност на своите средства, бързо изпълнение за по-добри възможности за успех, при това с минимални усилия и разходи. С няколко думи, всички искаме да успеем, но как да го постигнем?

Екипът на Адмирал Маркетс за пореден път показваме, че като международен и утвърден   брокер за нас Клиентът е на първо място. Наред с обученията, които предлагаме, и множеството безплатни материали, които разпространяваме в интернет, сега предлагаме на вниманието на всеки реален трейдър изпробваната и доказана Страгия на Фибоначи. 

Защото за нас е важно клиентите ни освен да са доволни от услугите и обслужването, което предлагаме и да са успешни. А и в крайна сметка търгуването на форекс пазара е като всеки друг бизнес. За да бъде успешен един търговец е необходимо само да:

- открие реална сметка за търговия;

- да депозира по нея стартов капитал;

- да има изготвен добър план за търговия;

- трябва да е обективен;

- силна дисциплина, за да не се поддава на емоциите.

Станете Супер трейдър с най-добрите условия на финансовите пазари и Стратегията за търговия на Фибоначи!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
05 март 2015 | 20:51

"големата" печалба, предпочитам покера, тея инвестиции като цяло са по-рискови и с по-малка възвращаемост

Печели Пари
01 март 2015 | 16:40

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g