Циментираха автомобил в Бразилия

Винаги сме знаели, че със строителите не трябва да имаш конфликти. В Бразилия, нещата са малко по-различни. Търговец на автомобили решил, че няма да премести своето VW Caddy, което стояло на тротоара, който е използван цели 20 години за реклама на автокъщата, преди да дойдат строителите.

След сериозен отказ, работниците са решили да си свършат работата и циментирали возилото. След намесата на властите, управителят на строителната фирмата обяснява: "Той ни каза, че нямаме право да докосваме колата с пръст. Ние не сме я докосвали.". След множество оплаквания, общината изпратила паяк, за да я отстрани, но возилото е бетонирано и  е невъзможно преместването.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
17 декември 2013 | 22:23

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g