Туитър помогна на човек в беда

Ако все още се опитвате да откриете истинската разлика между родното БДЖ и влаковете в чужбина, не търсете повече, защото имаме победител. Ако все още се опитвате да откриете смисъла на социалната мрежа туитър, показваме веднага.

Младеж пътувал с вечерния влак до Глазгоу, когато природата го призовала, но след като се облекчил станало ясно, че няма тоалетна хартия в малката кабинка. Предполагаме, че ситуацията е била комична и се родил следният туит.

Отговорът не закъснял и компанията веднага се намесила като попитала в кой вагон се намира страдалеца. Младежът разказва как пред вратата е стоял човек от персонала с руло тоалетна хартия и гледал притеснено в точка. Двамата разменили погледи и Адам бързо взел тоалетната хартия, за да довърши това, което е започнал.

Момчето споделя как след напускането на тоалетната, персоналът се върнал в санитарното помещение за освежаване и поставяне на тоалетната хартия на правилното място. Ще повярваме, че има надежда за родното БДЖ, когато започнат да използват туитър и се престрашат да донесат тоалетна хартия.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!