Тя е посетила 20 страни със секс

Искаме да знаете, че жените не са златотърсачки. Те просто обичат да пътуват и спят с мъже, които да платят за пътешествието. Честно! Това е всичко! Хайди Пандора е жена, която живее в Орландо, Флорида и спи с женени мъже, за да може да пътува по-често. Това обаче не я прави златотърсачка. Тя е пътешественик на пълно работно време и вече спал... обиколила цели 20 страни, възползвайки се от сайта Miss Travel. Там открива мъже, които нямат нищо против да платят пътешествието и разходите по престоя ѝ, докато Хайди плаща в натура. Не се притеснява от факта, че някои могат да бъдат обвързани, защото щом са се регистрирали в този сайт, значи наистина не са щастливи. И понеже смятаме, че женската логика наистина е впечатляващо творение на вселената, показваме отговора на обвинението, че е златотърсачка:

"Не плащам за нищо. Мога да поема половината от разходите, ама предпочитам да не го правя. Спестявам за моето собствено бъдеще. Не искам да харча пари на такива пътувания, защото са наистина скъпи. Понякога дори не правя секс с мъжете, които плащат за тези изживявания. Наричат ме златотърсачка, ама не се чувствам такава."

Интересно, дали може да има и друго наименование на това изживяване - компаньонка от разстояние? И нека не забравяме, че това много напомня на "Исках да гласувам, ама нямах желание.". И понеже не е златотърсачка е приела и скромния подарък за 1700 долара. М-да, сега очаквайте да ни обяснят как завиждаме. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Бай Коилю
21 юли 2017 | 15:53

Курва била, ама става. Кво. Ний и курвити ги и бем. На ред! Кво им е? Знаят как и не се правят на французоки. Много са си добре даже!

Бай Нино
21 юли 2017 | 15:47

К2урва, ава става. И аз бих й платил, ако иска разумна сумя и не създава проблеми.

шопендар
07 юни 2017 | 08:12

която и курва да попиташ ще ти каже че изпълнява мисия и не се чувства курва

MadPsy
06 юни 2017 | 19:27

Курва с оправдания!