Въведение в стратегиите за търговия по Price Action

Повечето търговци смятат, че пазарът следва случаен модел и няма ясен систематичен начин за дефиниране на стратегия, която винаги ще работи. Чрез комбинирането на инструментите на техническия анализ с най-новата история на цените се определят възможностите за търговия на базата на собствената интерпретация на търговеца, така че търговията с ценовото действие намира много подкрепа в общността на трейдърите.

Предимствата включват самостоятелно дефинирани стратегии, които предлагат гъвкавост на търговците, приложимост към различни класове активи, лесно използване с всеки софтуер за търговия, приложения и възможност за лесен backtesting на всяка идентифицирана стратегия за последните данни. Най-важното е, че търговците се чувстват по-отговорни, стратегията им позволява да взимат решение за своите действия, вместо сляпото следване на набор от правила.

Ценовото действие описва характеристиките на движението на цените на актива. Това движение е доста често анализирано по отношение на ценовите промени в близкото минало. По-просто казано, ценовото действие е техника за търговия, която позволява на един търговец да прочете пазара и да направи субективни търговски решения, основаващи се на последните и реалните движения на цените, отколкото да разчита единствено на техническите индикатори.Търговията по ценовото действие (Price Action trading) е по-подходяща за сделки в кратък и средносрочен план с ограничена печалба, вместо дългосрочни инвестиции.

Ако желаете да разберете повече за търговските стратегии с ценовото действие, можете да си изтеглите нашата БЕЗПЛАТНА книга тук.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
06 ноември 2015 | 20:42

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g