Вегани изпращат смъртни заплахи на фермери

Мислете каквото искате, но веганите започват да стават все по-агресивни към останалата част от обществото. Ако можеха да бъдат терористична група, най-вероятно щяха да бъдат доста успешна такава. Причината да говорим за тревопасните събратя е, че тяхната идеология ги превръща в изключително жестоки агресори. Джоуи Карбстронг е заявил на Джони и Дулчи Крикмор, че тяхната ферма за производство на млечни продукти причина на животните това, което ние бихме нарекли "сексуално насилие върху хора". Една от най-големите болки за Джоуи е фактът, че кравата се осеменява с юмрук в ануса им (категорично не сме сигурни, че този човек знае как се осеменява крава) и след като животното спирало да дава мляко, било убивано.

На въпроса дали е нормално такова отношение от вегани към фермери, веган агресорът задава въпрос дали наистина щяхме да бъдем толкова добри и мили, ако жертвата беше човешко същество. Макар и мнозина да намират веганската агресия за обидна, изхождайки от идеологията, че убийството може да се случи само между човешки същества и думи като "убийство и изнасилване" могат да нанесат много повече агресия и обида. Макар и да са обидени от подобни думи, фермерите не се оплакват от един друг ефект, благодарение на негативната веганска вълна, мнозина започват да купуват повече продукти като мляко и яйца, без да се вълнуват особено от религията, която почитателите на салата изповядват. До телевизионната сага се стига, след като веганът започва да изпраща смъртни заплахи на двойката фермери. Колкото и странно да е, все още няма повдигнати обвинения. От друга страна, същият отказва да коментира съдбата на гризачи и друг хабитат от полето, който загива след подготовка на земята за обработка. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!