Язовец препи на плаж в Полша

Алкохолът винаги може да бъде изключително безмилостен, когато не познавате мярката си. Именно това е историята на медения женски язовец, който е открил няколко бутилки бира на плаж в Полша. Летовниците са се притеснили, че животното може и да е умряло, но ветеринарите са установили, че язовецът изтрезнява от цели седем бутилки Desperado, които били зарязани от курортистите.

При някои бутилки се забелязват и следите от зъби - дамата не може да носи на алкохол, но пък не е спряла да злоупотребява с питиетата. Полицията е успяла да залови животното, преди да доизпие и последните питиета. Почитателката на бира е кръстена Уандзия и вече се възстановява в клетка, приемайки правилната храна. Ветеринарите казват, че ще я пуснат обратно в дивото, когато животинката изтрезнее тотално. Какво да кажем, всички сме били точно така, нали?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
02 август 2015 | 14:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g