Защо iPhone XS е толкова скъп

Както сами сте разбрали, появата на новия iPhone XS успя да събуди твърде много духове и коментатори на флагманската технология, проектирането на умни телефони и създаването на бъдещето. Както обикновено, калифорнийската компания показа много сериозно завишаване на цената, но макар и да доказа, че е измислила нещо ново, почитателите на андроид бързо ревнаха, че го имат от 2003-а година. Имате го, ама нали после ще трябва да има и за какво да бъдете съдени? 

И докато светът се стреми да произведе достатъчно положителни гаври относно iPhone XS, ние решихме да разчупим малко сценария и да разкрием защо новото устройство струва 1099 долара или 1199 долара, ако решите да закупите най-големият дисплей, поставян някога в телефон. Практически може да си купите 60 инча телевизор и да видите какво е най-големият дисплей, но как да го вземете за селфи в тоалетната, няма да стане. Всичко, необходимо за този продукт, можете да откриете в следващите редове, освен това сме разбили цената, за да знаете къде отиват тези грешни пари:

1. 150 долара за промяната на името на цвета "Gold" в "New Gold". Екип от специалисти прекара доста време в създаването на това по-сложно и все пак, по-изкушаващо име на продукта! Освен Тоби, той беше пиян през по-голямата част от времето.

2. 150 долара за създаването на нови кутии, след като Тоби се напи и остави надписа в логистиката като "Gold". Тоби, няма да получиш автономна кола на Apple, когато станат, копеле такова!

3. 200 долара на професионален екип, който да се разходи до пустинята и да снима със съвършена техника всяка една пясъчна извивка. Получиха 100 долара за разходката и още 100 долара, за да запазят дискретност, в противен случай сме обещали да им пуснем всички снимки от iCloud, включително и онези с неуспешните порно мигове!

4. 50 долара за откупуването на патента на дименторите, изсмукващи част от душата Ви, когато погледнете телефона. Apple няма да носи отговорност, ако жена Ви източи заплатата, защото не сте забелязали, че стои с телефона пред вас. Играта на кръгче ще е много по-интересна... и скъпа! Тим Кук потвърди, че Шанг-Тсунг е искал повече пари, за да демонстрира гълтането на души, затова сделката е пропаднала в последния момент!

5. 200 долара за пустинен дрон, който да направи снимките от високо, както и безплатен iPhone XS за пилота, той също е човек! 

6. 50 долара за фотошоп блърването на снимките, които така или иначе никога няма да изглеждат като тези от рекламата. Кой изобщо има време да си наметне шалчето така? КОЙ? Опцията определено е полезна, особено ако се озовете пиян в Планета и искате да цензурирате логото!

7. 100 долара за още два микрофона, с които да записвате домашното порно на стерео. Джапанките "Оскар" ще бъдат съвсем различно преживяване, особено за другарите с домашно кино. Конспираторите ще кажат, че са поставени за по-добро подслушване, но грешат, кой изобщо се стреми да те подслушва, когато си качил цялата лична информация на облак за разглеждане. 

8. 90 долара за създаването на всеки iPhone XS и неговият по-голям събрат остават за китайските служители, които тази година спокойно биха могли да осигурят пенсиите си или просто да отидат до Тайван, където да си купят по-евтина iPhone 3GS. Офертите са лимитирани, побързай, Йао Дзъ!

 

9. 100 долара за сироп за гърло, капки за нос, чай и яйца, с които да прочистим гърлото на говорителя. Не искаш да чуеш пресипналия му глас на следващата презентация! НЕ ИСКАШ!

10. И като бонус сме поставили втора sim карта, която също ще е на ваучер, но вече ще позволява да клипваш още повече на приятелите, отказващи да те наберат на първия номер, защото знаят, че си долна муфта и дебнеш само Wi-Fi!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!