Заведението на Breaking Bad се намира в Истанбул

Breaking Bad свърши с гръм и трясък, накара всички фенове да въздъхнат с облекчение, че всичко е успяло да се нареди. Този сериал вдигна летвата толкова високо, че практически е много трудно да откриете заместител.

Дениз Косан е разбрал, че Уолтър е само един, но пък не е пропуснал възможността да създаде приятелска обстановка за всички почитатели на сериала! Той е създал кафене, което с всичко напомня за преподавател по химия и компания. Персоналът ходи с работните униформи, които можеше да видите в лабораторията.

Навсякъде ще виждате Менделеевата таблица, както и някои други интересни предложения в менюто. Там има вкусни предложения, които можете да сте виждали само през сезоните, но с тази разлика, че сините кристали няма да донесат онзи ефект, който сте виждали във филма. Собственикът дори е закупил специалната машина на Уолтър за приготвяне на кафе с 99% чистота. Практически ще се озовете в една много специална лаборатория. Заведението се намира в Истанбул и препоръчваме на всички пътуващи да се отбият там!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
01 август 2015 | 14:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g