Желанията на булката са заповед за шаферките

Ако женският оргазъм е известен като малкия оргазъм, какво трябва да кажем за сватбената подготовка? Повярвайте ни, всяка една жена отива до ада и обратно, преди да влезе в църквата и да каже заветното "Да". Една дама е решила да влезе в новините, след като създава скромен списък с изисквания, коитo шаферките трябва да изпълнят, ако искат да отидат на сватбата. Ако вярвате, че вашата половинка наистина е обладана от зли духове, запознайте се с истинската откачалка:

"1. Започваме официалното теглене след 3 седмици. Аз лично ще се опитам да си дам време, за да забравя всичко, което съм яла след деня на благодарността. Освен това се надявам, че и мъжете ще могат да се справят с теглото си. 

2. Никой не може да бъде по-слаб от булката. Кели и Лизи ще бъдат на сериозна протеинова диета от май. Уредила съм диетолог, който ще се свърже с двете ви и ще подготви правилния хранителен режим. 

 

3. Всички ще имате вечерен час, за да не забавяте церемонията. Не искам увиснали погледи, подпухнали очи и други. Надявам се, че разбирате какво се опитвам да ви кажа. 

4. Всички шаферки ще имат бикини с надпис на дупето "Шаферки". 

5. Банските ще бъдат без всякакви вързулки, защото не искам никоя от вас да има глупави слънчеви белези. 

6. Дами, искам да имате бронзов загар, нито една от вас не трябва да бъде като напечен гущер или подпален човек.

7. Всички знаем какво се случи на сватбата на Тайлър. Ако искате да вдигате тост, моля да изпратите примерната си реч не по-рано от 4 седмици за одобрение. 

8. Преди да посегнете на косата си, изпратете примерна снимка с визията ви и изчакайте евентуалното одобрение. 

9. Всички сте задължени да присъствате на всяко събитие от церемонията. 

10. Разбирам любовта към татуировките, но задържате бъдещите за след 5 юни. Всички с видими татуировки ще получат инструкция за временното им скриване от козметик. Вече е уреден.

Надявам се, че всички ще спазите тези малки подробности, за да можем да имаме съвършен уикенд."

И после се чудим защо някои мъже не искат да се женят!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!