Жена нападна мъжа си с тоалетна седалка

Семейните скандали са социален феномен, който ясно индикира липсата на всякакви топли отношения. Когато същите прераснат в насилие, тогава е редно и за двете страни да сменят поне адресната регистрация. Предполагаме, че точно това ще е съдбата на Анджела Остин-Найт, която реши да нападне собствения си съпруг в общото жилище. Дамата определено влиза в специална класация, след като е успяла да извърши престъплението с тоалетната седалка. Адмирациите отиват към съпруга-пацифист, който се отказал от мокрия парцал и смело се барикадирал в тоалетната, докато жена му продължавала да блъска по вратата. 

Полицията успяла да чуе смелите викове за помощ от малкото прозорче на тоалетната и реагирала бързо в озаптяването на ядосаната домакиня, която се намирала в кухнята и държала чинията с една ръка, докато с другата продължавала да приема солидни количества твърд алкохол. След като напрежението било редуцирано до безопасно ниво, съпругът напуснал своето убежище и обяснил, че неговата партньорка започнала да минава прага на разумната консумация на алкохол и станала агресивна. Как точно се е сдобила с тоалетната чиния, след като била открита в кухнята, а мъжът се намирал в тоалетната?

Оказва се, че двубоят бил интерконтинентален и започнал в кухнята, преминал през главния двор и след това стигнал до банята, където Анджела решила да използва по-тежки предмети, за да нарани съпруга си. Докато замахвала с тоалетната седалка, героят успял да излезе от малкото помещение и да задържи любимата в тоалетната, напрягайки всички мускули в задържането на вратата. Женският гняв няма граници и вместо жената да се опита да се успокои, успяла да счупи малкото прозорче на тоалетното помещение, да излезе и да хукне към кухнята, откъдето да влезе обратно в дома. Мъжът, който ще остане анонимен, решил, че е по-лесно, ако използва ключалката на тоалетната и просто влезнал и се заключил. Човекът отказал да повдигне обвинение и споделил пред униформените, че ще се изнесе.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!