Жена съди KFC за малко пилешко в кофата

Ако наистина търсете медийно внимание и желание да влезете във вечерните новини, тогава измислете една причина да съдите голяма компания. Анна Вуртзберг е успяла да постигне това, след като се оплакала, че няма достатъчно пилешко в кофата и за 16 долара. Жената не можела да приеме идеята, че в рекламата се представя една преливаща кофа с храна, докато реалността е съвсем различна.

Разгневената Анна от Ню Йорк вече е наела адвокати и е завела иск за 20 милиона долара и е върнала двете gift карти, които е получила от компанията. Дамата искала да нахрани цялото си семейство, но количеството изобщо не отговаряло на това, което видяла в рекламата и след като това я подвело, решила да открие някои от най-добрите адвокати, които да накажат своеволията на фирмата. Замислял ли си се колко пъти храната не отговаря изобщо на това, което се намира в брошурата? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
24 октомври 2016 | 22:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

r53
24 октомври 2016 | 12:52

МА ного точно, ко?!