Жена се отказа от социални помощи

Запознайте се с преподавателката, която няма нищо друго освен своя автомобил и двете си кучета. Не, това не е поредната история за благородната дама, която прави милиони и предпочита да живее скромно, това е обикновената жена, която няма нищо друго освен двете животни, които я обичат безрезервно. Хилари Баръус е на 57 години, няма работа и се надява на чудо, а отскоро остава и без пари, след като се оказва, че учителите дори в Англия могат да останат безработни.

Жената можела да получи социални помощи, но отказала, когато й казали, че ще трябва да се раздели с двете си кучета. Дамата няма семейство и роднини, които да й помогнат, а всичките й руднини са заминали за Нова Зеландия. Жената живее близо до парк, където "Армията на спасението" й дава храна, а и има публична тоалетна наблизо, която може да използва.

Обикновено се опитва да отделя по 2 паунда за душа и се къпе по 1 път на седмица, зарежда лаптопа и телефона си в близкия McDonalds, за да може да продължи да търси работа. Нейната история се превръща в "Параграф 22", защото никой не иска даде работа на човек, който живее в кола. Въпреки всички трудности, жената не се отказва от кучетата, нито от надеждата, която в нейния случай е безплатна! Само кучкарите биха постъпили така! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
23 май 2015 | 09:14

"а всичките й руднини са заминали за Нова Зеландия" рУднини!?! О_о