Жертвите, които оцеляха

Срещата със сериен убиец никога не е една от приятните и само дивият късмет може да бъде причината за евентуалното оцеляване. След такива срещи е гарантирано, че човекът никога няма да остане този, когото близките са познавали, защото всяка вечер ще идват кошмарите, за да вземат своето. Тези хора се наричат герои, но според нас са изпитали истинската пировска победа. Виж хората, които са успели да оцелеят в най-жестоката среща със смъртта. 

1. Ронда Уилямс

Тя носи тежестта на 40-годишно обещание, което до този момент е пазела, но на финала решила, че наистина е време да проговори за това, което е преживяла в ранна възраст. Младото момиче било постоянно малтретирано от своя баща, докато един ден не решава да избяга с най-добрия си приятел - Елмър Хенли. Той помогнал на Ронда с бягството и заедно с трети приятел решили да отидат в къщата на Дийн Корл. Това, което Ронда не е знаела е, че Дийн и Елмър са отговорни за смъртта на 29 души, които станали жертва на блудство и гавра от страна на Дийн. След бягството от дома, Елмър води нея и още един приятел на заколение в къщата на убиеца, който по това време е организирал един от най-добрите купони. Изморена от пътя и алкохола, Ронда заспива моментално, за да се събуди в окови, а около нея имало други двама непознати. Корл и Хенли отвели жертвите в другата стая, където се чували само писъците. Най-добрият приятел на момичето й казал, че сега трябва да я убие, но нещо в него се счупило и пистолетът бил насочен към верния му приятел. Един изстрел бил достатъчен, но Хенли не бил готов, той накарал приятелката му да се закълне, че няма да го предаде на полицията, но жената не издържала. 

2. Роуз Стюард

Тази жена няма абсолютно никакви шансове, след като се събужда с нож до гърлото си. През 1984-та година, тя става жертва на Дийн Картър, който по-късно убива още 5 жени. Роуз е бита, изнасилвана и губи два пъти съзнание по време на цялото мъчение, но била пощадена, защото успяла да подмами своя насилник и дори да му покаже, че й харесва, целувайки го през цялото време. Именно това накарало и нейният палач да я пощади. Стратегията не била приложена от останалите 5 жени в следващите 18 дни. Показанията на оцелята помагат за залавянето на убиеца и след това успяват да му спечелят смъртна присъда. Дийн чака своята смъртна присъда и до днес, но никога не е очаквал от жертвата си да се опита да го защити, борейки се срещу смъртната присъда в Калифорния. Жената и до днес вярва, че това е най-грешното наказание. 

3. Браян Хартнел

Той е един от малкото хора, които срещат легендарния Зодиак. Идентичността на убиеца остава и до днес в тотална мистерия, след като никой не знае истинското му име. Браян обаче се среща с него по-много неприятен начин през 60-те години, когато мобилните телефони не са били това, което той си мисли, че са. Младежът води приятелката си на почивка до езеро в Сан Франциско. Младата двойка стои в колата, докато не се появява човек с пистолет, който ги кара да напуснат возилото. Мъжът с черната качулка ги кара да легнат на зеята и след това ги намушква с нож многократно. Приятелката успява да даде показания в болницата, преди да умре, а Браян остава жив, опитвайки се да открие начин и смисъл на живот. Времето успява да му помогне - в момента работи като адвокат и се радва на съпругата си и новото семейство. 

4. Мария Виричева

Нейната среща с Александър Пичушкин не е от най-приятните. Мария е на 19 години и е бременна трети месец, когато разбира, че е изтеглила късата клечка. След като се скарала с приятеля си, тя се озовала в московското метро, където я чакал нейният "нов приятел". Александър се приближил и предложил съчувствие. След кратък разговор, той разбрал, че жената срещу него е потенциалната му жертва. Той изслушал аргумента и предложил на жената възможност за допълнителни доходи от откраднати видео камери, които били скрити в близкия парк. Двамата отишли, за да вземат стоката, която ще продават и се озовали пред кладенец. Мария се надвесила, за да ги види, когато била хваната през глезените в опит за хвърляне, жената успяла да се задържи, преди да получи няколко свирепи удара в главата, с които изгубила сили. Студената вода успяла да я върне в съзнание и я накарала да се бори отново за живота си. След дълга борба в канализацията, жената най-накрая успяла да стигне до друг кладенец, но нямала силите да отвори капака и започнала да плаче. Нейният плач привлякал непозната жена, а след кратко време дошли и патрулни полицаи. Те не искали да слушат историята на жената и я накарали да напише в свидетелството, че сама е паднала, гарантирайки свободата на убиеца, както и отнемането на още 48 живота. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!