Жестокият живот в няколко кадъра

Животът наистина може да бъде гаден и суров. Обичаме да правим онази по-комична версия на материали с това заглавие, но истината е, че понякога има неща, на които не можеш да се смееш. Хуморът може да почака, защото в следващите редове ще видиш част от най-жестоките и трогващи снимки през годините.

Всички те завършват с реакцията като на снимката, но трябва да се запомниш, че животът не винаги е толкова розов, колкото искаш да бъде. 


Това е надпис в старчески дом. Повечето от обитателите му отдавна са се отказали от подобен живот, но малцина имат смелостта да кажат точно какво мислят по въпроса.

Това е последният смс на един от пасажерите, които умират, когато самолетът се разбива в Световния Търговски Център. Въпреки, че съществуват много конспирации относно този случай, последните думи са достатъчно трогателни. 

Войници на Южен Судан са били фотографирани с раници, които са предназначени от "Обединените Нации" за гладуващите деца от третия свят. Подозираме, че и войниците са изключително гладуващи. 

Това е историята на малкото момче, което е продадено за 8 000 долара от своята майка. Детето е осиновено или закупено от Марк Нютън и неговия приятел Питър. По-късно се оказва, че двамата са членове на организацията "Boy Lovers" и малтретират детето си като документират всичко на видео. Животът на детето се превръща в истински кошмар, защото става жертва и на поне още 8 други педофила в Австралия, Франция, Германия и САЩ. 

Така изглежда дипломираният син на бедния фермер, който се обрича на робство и продава всичко, което някога е притежавал, за да даде добър старт на своя син. Снимката е направена, за да се покаже саможертвата на бащата, а после да ни обясняват каквото искат за майките.

Така изглеждат очите, които са успели да погледнат атомното слънце. За жалост, това е последното, което са успели да видят.

Това е рисунката на 10-годишно сирийско момиче, което описва случилото се в нейното село. Детето не разказва нищо от случилото се, а само рисува, но и рисунките са достатъчни, за да си го представиш. 

Константин Пронин е 86-годишен ветеран от ВСВ. Снимката е направена в парк Горки на 9 май 2011 година. Той чака своите бойни другари на тази пейка всяка година в Деня на Победата. За жалост, той е последният жив член на ротата си. 

Така започва животът на две китайски деца, чийто родители не могат да си позволят социални грижи и медицински осигуровки на децата си. Родителите трябва да заплатят сериозни такси, за да регистрират децата си, но не могат да си го позволят и ги оковават в тежки вериги през деня, за да не избягат от дома или да не станат жертви на отвличане. 

Заможен суданец отнема торбата с царевично брашно на гладуващо дете по време на разпределяне на хранителните запази пред център за хуманитарна помощ в Судан през 1998 година.

8-годишно момиче умира от травма в главата, но преди това се съгласява да дари органите си, за да спаси четири други живота. Докторите се покланят и благодарят за предоставените от нея бъбреци, черен дроб, роговица и други. 

Последната снимка на туристи, които се снимат до кола-бомба. Автомобилът избухва малко по-късно в Северна Ирландия и отнема живота на 29 души и ранява още 300.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
just another
08 ноември 2017 | 16:52

ryhbgW Real good info can be found on website. Even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it. by Donald Robert Perry Marquis.

useful site
01 февруари 2017 | 07:36

mQQ6br Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Thanks Again. Great.

crorkz
05 август 2014 | 00:14

HhZxeI Wow, great post. Want more.

Мики
28 май 2014 | 12:29

Статията си струва!

Мики
28 май 2014 | 12:28

Статията си струва!

Печели Пари Онлайн
27 май 2014 | 16:50

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

АнтиГей!
27 май 2014 | 13:49

Това с гейовете и малкото момче... нямам думи просто, с кеф да влезеш във затвора че тия двамата си ги направил на салата, деби и извергите мръсни скапани. Че и "8 други педофила в Австралия, Франция, Германия и САЩ" после що ги бият по гей фестивалите, е малко им е!!!

Ангелов
27 май 2014 | 13:49

Много силна статия. Трогна ме дълбоко, продължавайте в същия дух. :P