Животът е гаден

Животът никога не е само усмивки, дъгички и безкрайни купони. Един ден, когато и да дойде той, животът идва, за да се плати сметката. Все още никой не се е разминал с него и няма да го направи. След като смъртта и данъците са най-сигурното в този живот, гарантираме, че абсолютно никой няма да се върне, за да разкаже какво е. Смъртта може да е последната стъпка и последното действие, което извършваме на този свят, но за жалост, след нея остава болката за други. Често тези интимни моменти се запечват на лента, за да покажат колко много можем да изгубим и колко глупаво живеем този абсурден живот. Погледни тези снимки и оцени живота си, понякога наистина трябва да направиш това:

Бари Делани и неговият най-добър приятел Елиот са направи облог; ако единият умре, другият ще отиде на погребението му с рокля - колкото по-цветна, толкова по-добре. Редник Елиът умира през 2009-а година в Афганистан. Бари изпълнява облога си и пристига с жълта рокля. 

Занджер е кучето, което успява да спаси хиляди животи по време на взривовете в Мумбай през март, 1993-а година. Кучето успява да открие повече от 3329 килограма експлозив, 600 детонатора, 249 гранати  и 6406 патрона. Животното не оцелява, но предупреждава всички. През 2000-а година е погребано с пълни почести от страната.

Ако някога сте се чудили кога едно куче наистина може да нарани, това е моментът, когато умира. Във всеки друг случай ви е обичало безрезервно! 

19-годишната Мадисън Холеран изпитва онази криза, на която се подлага всеки бъдещ студент. Постоянният въпрос "КЪДЕ" и "КАК" ще се издържа, докато учи. Напрежението върху младите хора може да бъде последната им черта. Това е последният ѝ пост в Instagram и 1 час по-късно, тя се самоубива. 

Вапцаров отдавна е написал своята "Песен за човека". Неговите "Моторни песни" никога не трябва да напускат учебника по литература, особено след като неговата цел е да докаже, че човек може да запази своята доброта дори и в най-тъжките и черни моменти. Неговата човешка песен може да бъде забелязана и тук, в далечния Иран, където 36-годишния Надер Нагхихат Насери отправя своето последно послание. Преди публичното му обесване, той успява да покаже знака за мир и победа. Надер е член на въоръжена група, която извършва серия обири и е осъден на смърт. 

Слон стои близо до своя приятел, стискайки здраво хобота на своя вече разлагащ се приятел. Хиената все пак не набира смелост да се доближи до него. Трудно е да повярва човек, че тези същества осъзнават какво може да е смъртта. 

Мнозина написаха сериозно количество фалшиви новини около смъртта на Честър Бенингтън. Вокалистът на Linkin Park очевидно е преживял много, но в последните интервюта на певеца, можете да чуете откровенията му и точно те могат да се разчитат като вик за помощ. Жалко е, че много рядко можем да ги чуем.

Малкото момиченце е последният оцелял, който излиза от тази пропаднала сграда. Китайските земетресения могат да бъдат изключително грозни. Детето оцелява, защото неговият баща е поел теглото на стените върху него. 

Една последна разходка с приятел. 

Това е последната песен на мъжкия кауай. Птицата е изчезващ вид, а мъжкият прекарва време да търси женска, с която да се размножи. Записана е през 1987-а година и след това никога повече. Видът е обявен за изчезнал. Добра работа на всички!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!