Животът на Джордж Р.Р. Мартин

Състоянието на автора на фентъзи поредицата „Песен за огън и лед“ Джордж Р.Р. Мартин, се оценява на 50 млн. долара, но той живее доста скромно. Мартин притежава две къщи със скромни размери, които се намират на една и съща улица. Там той може да бъде намерен, докато пише предпоследната книга от поредицата със заглавие „Ветровете на зимата“.

И докато нито едно от двете му жилища не може да бъде счетено за замък, Мартин има пощенска кутия във формата на замък. Въпреки че печели по 15 млн. долара на година, Мартин все още кара стара разнебитена Mazda с регистрационен номер GRRM. Той все още обича да се храни в местните заведения, като предпочита мексиканска храна и барбекю.

Мартин посещава местни купони, където споделя по питие със своите фенове. Той дори е канил един от почитателите в дома си. И докато самият Мартин живее скромно, това не означава, че цената за заснемането на телевизионната адаптация на неговата поредица по HBO е намаляла.

Заснемането на първия сезон на „Игра на тронове“ е струвало около 60 млн. долара, според Celebrity Net Worth. В момента се снима четвъртият сезон на „Игра на тронове“.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
10 октомври 2013 | 16:49

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
10 октомври 2013 | 10:18

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

smoke_chiba_chiba
09 октомври 2013 | 19:40

"Every single time someone asks me how long until the next book... I kill a Stark" Ххахахаах култово

тцЪ
09 октомври 2013 | 18:39

Аре да пише по-чевръсто, че да вземе Сандерсън да дописва "Песента". Има тренинг с "Колелото на времето" човекът, ама с "Песента" би се озорил доста повече